Over Ons

Het kan een zoektocht zijn om de juiste producten voor je krullen te vinden. Daarom doen wij deze zoektocht voor jou. We testen alle producten en controleren de ingrediëntenlijst. Zo weet je zeker dat de producten die je koopt kwalitatief zijn én voldoen aan de curly girl methode.

De curly girl methode is geschikt voor waves, krullen en coils. Voor hem en haar. Daarom heeft Curly Girl Friendly een uitgebreid assortiment om aan de behoefte van alle krullenbollen te voldoen, of dat nou een shampoo, leave-in of gel is.

We geloven dat het vermijden van ‘slechte’ ingrediënten zoals onder andere siliconen, uitdrogende alcohol, parabenen en sulfaten de gezondheid van het haar verbetert. Gezond haar is de basis van mooie krullen.

Curly Girl Friendly is in 2019 opgericht door Charel Sanches om het vinden van kwalitatieve krulproducten makkelijker te maken. Als geen ander weet Charel hoe moeilijk het is om producten te vinden die voldoen aan de curly girl methode en ook nog eens doen wat ze moeten doen. Daarom is er een strenge controle voordat producten aan het assortiment worden toegevoegd. Ze moeten niet alleen voldoen aan de curly girl methode, maar ook daadwerkelijk het beste uit jouw haar halen. Je krullen verdienen het beste dat er is.

Vanaf nu zijn pluizige, onhandelbare krullen verleden tijd. Wij helpen je om met stralende krullen de deur uit te gaan en je bos krullen met trots te dragen. Het is meer dan een bos op je hoofd, het is je identiteit. Show it, rock it, love it!

Je krullen zullen je dankbaar zijn!

Weten welke producten bij jouw krul & haartype passen? Doe de Krul Quiz.

 

Liefs, 

Team Curly Girl Friendly