Refund policy

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een (deel)bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Oftewel: U wilt gebruik maken van uw herroepingsrecht.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling (deels) retour te sturen. Zodra uw retourzending in goede staat bij ons is ontvangen, crediteren wij het bedrag wat u betaald heeft voor het geretourneerde product. De verzendkosten voor het retourneren van u naar curlygirlfriendly.nl zijn voor eigen rekening (kosten afhankelijk van uw eigen vervoerder).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@curlygirlfriendly.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product in goede staat is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@curlygirlfriendly.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

"Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!"

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.